Politika

Politika Haberleri

YUSUF ÇETİN'DEN KOZUVA'YA ÇAĞRI...

YUSUF ÇETİN

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, yaptığı basın açıklamasında Çerkezköy Ticaret Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ ya çağrıda bulundu.

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, yaptığı basın açıklamasında Çerkezköy Ticaret Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ ya çağrıda bulunarak Çerkezköy’e yapılacak olan okulun Kapaklı’ya kaydırılmasını talep etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü çerçevesinde, 154 ilçeye 154 yeni 154 yeni okul kazandırılacak. Okullar Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu ve Malkara ilçelerine yapılacağı açıklandı. Çerkezköy’e inşa edilecek okul ise TOBB nezdinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla yapılacak.

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Çerkezköy Ticaret Odası Başkanı sayın Süleyman Kozuva, 'TOBB tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü çerçevesinde 154 ilçeye 154 yeni okul kazandırılıyor' kapsamında Tekirdağ ilimize de 4 adet okul yapılacağı açıklamasında bulundu. Bu bağlamda TOBB nezdinde Tekirdağ'ın Çorlu, Çerkezköy, Hayrabolu ve Malkara ilçelerinde dört okul yapılacağı konusunda bir açıklaması bulunmaktadır. Sayın Kozuva Kapaklı İlçemizin ihtiyacı yokmuş gibi, yine bu yatırımı Çerkezköy’e planlamış, Kapaklı Tekirdağ İlinde en çok göç alan ilçelerden ve okul ihtiyacı sürekli olan bir ilçe olmasına rağmen ve daha önce Çerkezköy'e 2 adet okul yaptırılmıştır. Bu okulun Kapaklı'ya kazandırılması konusunda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Süleyman Kozuva’nın gerekli girişimleri yapmasını bekliyoruz. Unutulmamalı ki ÇTSO sadece Çerkezköy’ün Ticaret ve Sanayi Odası değil 3 ilçenin ticaret erbabı ÇTSO ya üye yüzlerce üyesi bulunmaktadır. Bu yapılacak okulun Kapaklı'ya kaydırılması konusunda gereğinin yapılmasını kendisinden özellikle bekliyoruz. Bu konuda kendisinden en kısa zamanda açıklama yapmasını bekliyoruz."


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: YUSUF ÇETİN' KOZUVA' ÇAĞRI...

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK