YOLDA SIĞIRCIK İSTİLASI: SÜRÜCÜLER İLERLEYEMEDİ

YOLDA SIĞIRCIK İSTİLASI: SÜRÜCÜLER İLERLEYEMEDİ

Marmara Denizi’ne sıfır konumda bulunan sahil yolunda binlerce sığırcık yolu tamamen kapattı. Kuşlar yüzünden sürücüler ilerlemekte büyük güçlük çekti.

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde, Marmara Denizi’ne sıfır konumda bulunan sahil yolunda binlerce sığırcık yolu tamamen kapattı. Kuşlar yüzünden sürücüler ilerlemekte büyük güçlük çekti. 

Korunma içgüdüsüyle bir araya gelen sığırcıklar, deniz kenarındaki yolun tamamını kaplayarak sürücülere sabır testi yaşattı. Araçlar ilerleyebilmek için kornalarla kuşları uzaklaştırmaya çalışsa da sığırcıklar duruma pek aldırış etmedi. Sürücüler, düşük hızda temkinli bir şekilde ilerlerken, bazıları bu ilginç manzarayı kaydetmeyi ihmal etmedi. 
Şarköy sahilinde sıkça görülen sığırcık sürülerinin bu kez yolu işgal etmesi, hem şaşkınlık hem de tebessümle karşılandı. Uzun uğraşlar sonucunda kuşların ağır ağır kenara çekilmesiyle araçlar geçişi sağlanabildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI