YILBAŞIN ÖNCESİ EMNİYET ALARMDA: BİDON BİDON ETİL ALKOL BULUNDU

YILBAŞIN ÖNCESİ EMNİYET ALARMDA: BİDON BİDON ETİL ALKOL BULUNDU

Yılbaşına son bir buçuk ay kala emniyet ekipleri, kaçak içki ölümlerinin önüne geçmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yılbaşı öncesi kaçak içkiye yönelik ölümlerin önlenmesi amacıyla emniyet ekipleri çalışmalarını artırdı. Kırklareli’nde 3 adreste ve otoban bağlantı yolunda yapılan çalışmada bidon bidon bidon etil alkol ele geçirildi. 


Yılbaşına son bir buçuk ay kala emniyet ekipleri, kaçak içki ölümlerinin önüne geçmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından “Alkollü içki kaçakçılığıyla mücadele” çerçevesinde il genelinde yapılan çalışmalarda 3 kişiye ait 5 adreste denetleme ve arama çalışması yapıldı. Ayrıca Lüleburgaz ilçe girişi otoban bağlantı yolu üzerinde durdurulan şüpheli bir araç üzerinde yapılan aramada, 4 adet 5 litrelik bidonlarda 20 litre etil alkol ile 30 litrelik 36 adet bidon içerisinde 1 ton 80 litre etil alkol olmak üzere, toplamda 1 ton 100 litre etil alkol ve 2 adet 500 ml’lik şişelerde alkollü içki yapımında kullanılan anason yağı, 13 adet 50 ml’lik şişelerde anason yağı, 2 adet 50 ml’lik şişelerde gliserin ile alkolleri gizlemek amaçlı bidonlara yapıştırmak için kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda “kolonya” ibareli etiket ele geçirildi. 
Yürütülen operasyon neticesinde 5 şüpheli adli makamlara sevk edilirken ayrıca araç sürücüsüne yurt içi taşımacılık yetki belgesi olmadan yük taşıdığı için Trafik Ekiplerince 3 bin 230 TL para cezası uygulandı. 
 


Haber Kaynak : İha

100 BALYA SAMAN KÜL OLDU

MEYVE BAHÇELERİNDE KAHVERENGİ KOKARCA KONTROL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KIRKLARELİ’NDE 6 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ TESİSTE KEŞİF YAPILDI

KIRKLARELİ'NDE DENİZ GİRİŞLER YASAKLANDI

ÇİFTÇİLERE YANGIN EĞİTİMİ