YIKILMA TEHLİKESİ OLAN BİNA TAHLİYE EDİLDİ

YIKILMA TEHLİKESİ OLAN BİNA TAHLİYE EDİLDİ

Muratlı'da sallandığı yönünde ihbar yapılan inşaat çalışmasının bitişiğindeki eski bina tedbiren tahliye edildi.

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde vatandaşlar tarafından sallandığı yönünde ihbar yapılan inşaat çalışmasının bitişiğindeki eski bina tedbiren tahliye edildi.
 

Muradiye Mahallesi Nazım Sav Caddesi’nde yeni başlayan inşaat çalışması nedeniyle sokakta bulunan eski bir binanın zaman zaman sallanması üzerine bina tahliye edildi. 4 katlı binanın zemininde kısmi bir toprak kayması yaşandığı gözlemlendi.
Yoldan geçen araçların binada sallantıya yol açması üzerine Emniyet Trafik ve Belediye Zabıta ekiplerince güvenlik önlemi alınarak; Nazım Sav Caddesi’nin bir kısmı geçici olarak araç trafiğine kapatıldı.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: YIKILMA TEHLİKESİ TAHLİYE EDİLDİ
Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI