YERLİ VE YABANCI ONBİNLERCE KİŞİ KATILDI

YERLİ VE YABANCI ONBİNLERCE KİŞİ KATILDI

Kakava ateşi yerli ve yabancı on binlerce kişinin katılımıyla yakıldı

Edirne’de her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Kakava Hıdırellez Şenlikleri, yurt içi ve yurt dışından on binlerce turistin katılımıyla dev ateşin yakılmasıyla başladı. 

Türkiye’nin çeşitli illerinden ve Yunanistan ile Bulgaristan başta olmak üzere birçok ülkeden Edirne’ye gelen on binlerce ziyaretçi, Kakava ateşinin yakılmasına saatler kala ateşin yakılacağı Sarayiçi’ne akın etti. 
Edirne’ye gelen ziyaretçilerin, 9/8 Roman havaları eşliğinde saatlerce süren eğlenceleri ortaya birbirinden renkli görüntüler çıkardı. Roman vatandaşların giydiği rengarenk kıyafetler ilgi odağı oldu. Müziğin ritmine kendilerini kaptıran vatandaşlar gönüllerince eğlendi. 
Dev ateşin yakılmasıyla başlayan şenliklerde baharın gelişi doyasıya kutlandı. Şenlikler gün ağarıncaya kadar çeşitli eğlencelerle devam edecek. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: YERLİ YABANCI ONBİNLERCE KATILDI
Yorum Yazın

MERİÇ NEHRİ’NDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 106 KİLO ZEHİR ELE GEÇİRİLDİ

MASAJ SALONLARINA FUHUŞ OPERASYONU: 15 GÖZALTI

ÇAKMAK BARAJI DEVREYE ALINDI: 520 BİN DEKAR ARAZİ SUYA KAVUŞACAK

EDİRNE’DE DİNİ İHTİSAS MERKEZİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

32 KİLOMETRE TIR KUYRUĞU OLUŞTU