21. SAYI ÇIKTI!

21. SAYI ÇIKTI!

Trakya Flaş Haberin 21. sayısı çıktı. Haftalık olarak yayınlanan Trakya Flaş Haber yeni sayısını bu hafta çarşamba günü çıkardı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Haftanın manşetinde 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nda pankart açan CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi var.

Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Çerkezköy`de düzenlen törenlerde ilginç bir pankart açan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetimi 20`inci sayımızda manşet oldu.  Trakya Flaş Haber Gazetesi, her zamanki gibi gündem haberleriyle yeni sayısını çıkardı.

Son dönemlerde yorum ve köşe yazılarıyla da öne çıkan Trakya Flaş Haber`de, bu hafta bir başka gündem haber AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök`ün Çerkezköy Belediyesi`ndeki personel arası yer değişikliği oldu. Kök, işten çıkarmalar yaşanacağını öne sürdüğü Çerkezköy Belediyesi`nde Başkan Vahap Akay`a sorular yöneltti.

Bu haftanın önemli bir diğer konusu bölgemizdeki okulların başarısı olurken, Başakşehir Okulları`nın Yazar Kulübü`nde her hafta yeni bir yazı ile karşımıza çıkan Eylül Özbay ve Edanur Bursalı yine derinliği olan yazılar kaleme aldı. Bu hafta Kara Kutu`da ise Kapaklı`nın eski Belediye Başkanı İrfan Mandalı bulunuyor.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler: