HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

21. SAYI ÇIKTI!

21. SAYI ÇIKTI!

Trakya Flaş Haberin 21. sayısı çıktı. Haftalık olarak yayınlanan Trakya Flaş Haber yeni sayısını bu hafta çarşamba günü çıkardı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Haftanın manşetinde 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nda pankart açan CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi var.

Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Çerkezköy`de düzenlen törenlerde ilginç bir pankart açan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetimi 20`inci sayımızda manşet oldu.  Trakya Flaş Haber Gazetesi, her zamanki gibi gündem haberleriyle yeni sayısını çıkardı.

Son dönemlerde yorum ve köşe yazılarıyla da öne çıkan Trakya Flaş Haber`de, bu hafta bir başka gündem haber AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök`ün Çerkezköy Belediyesi`ndeki personel arası yer değişikliği oldu. Kök, işten çıkarmalar yaşanacağını öne sürdüğü Çerkezköy Belediyesi`nde Başkan Vahap Akay`a sorular yöneltti.

Bu haftanın önemli bir diğer konusu bölgemizdeki okulların başarısı olurken, Başakşehir Okulları`nın Yazar Kulübü`nde her hafta yeni bir yazı ile karşımıza çıkan Eylül Özbay ve Edanur Bursalı yine derinliği olan yazılar kaleme aldı. Bu hafta Kara Kutu`da ise Kapaklı`nın eski Belediye Başkanı İrfan Mandalı bulunuyor.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI