Politika

Politika Haberleri

YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi Çerkezköy'de devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Turhan Toprak,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdür Vekili Turhan Toprak,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Levent Yıldırım ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi bürokratları katıldılar.

GÖRÜŞ ALIŞ-VERİŞİNDE BULUNDULAR

Toplantıda çalışmaların devam ettiği Atatürk ve Öztrak Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Tam Otomatik Meydan Altı Otopark Projesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile TESKİ’nin Çerkezköy’de  devam eden ve yapmayı planladığı yatırımlar hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Verimli geçen toplantının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ve Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’de  devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılması planlanan çalışmaların olacağı noktalarda incelemelerde bulundular.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR

MİLLETVEKİLİ EDİZ ÜN: TMO’NUN DÜŞÜK FİYATLARI ÇELTİK ÜRETİMİNİ BİTİRECEK

TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

KİŞİSEL VERİLERİN CALINMASINA İLİŞKİN SORU ÖNERGESİ VERDİ