Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

YAŞAMAZ DENİLEN KÖPEK HAYATA TUTUNDU

YAŞAMAZ DENİLEN KÖPEK HAYATA TUTUNDU

Çerkezöylü hayvanseverler ve Dora Trakya Veteriner Kliniği tarafından tedavisi ve bakımı üstlenilen köpeğin tümör hastalığının gittikçe iyileşmesi hayvanseverleri sevindirdi.

Gönüllü Çerkezköylü hayvanseverler tarafından Saray Safaalan mavi göl civarında bulunan ve 4 aydır yakalanmak istenen fakat korktuğu için sürekli kaçan yaralı köpek, Kapaklı ve Çerkezköylü havanseverlerin yoğun çabaları sonucu yakalanmıştı. İlk müdahalesi Çerkezköy Empati Veteriner Kliniği tarafından yapıldıktan sonra geçici süre barınması ve tedavinin devamı için Çerkezköy Belediyesi Geçici Bakım Evi'ne alınan yaralı köpeğin, tümör hastalığı olduğu öğrenilmişti. Daha sonra Dora Trakya Veteriner Kliniğine getirilen Güçlü isimli köpek Kemoterapiye beklenenin de üstünde hızlı cevap vererek iyileşme sürecine girdi.

Çerkezköylü hayvanseverler ve Dora Trakya Veteriner Kliniği tarafından tedavisi ve bakımı üstlenilen köpeğin tümör hastalığının gittikçe iyileşmesi hayvanseverleri sevindirdi. Güçlü isimli yaralı köpeğin tüm masrafları Çerkezköylü ve Kapaklılı hayvanseverler tarafından karşılandı. Köpeğin bakımını ise Dora Trakya Veteriner Kliniği üstlendi. Tedavisi süren Güçlü adlı köpekle ilgili bilgiler veren Veteriner Hekim Elif Uysal şunları kaydetti:  

GÖRENLER UMUDU KESMİŞTİ

“Güçlü isimli köpeğimiz kliniğe ilk geldiğinde görenler umudu kesmişti. Fakat biz umut etmeyi hiç bırakmadık. Bugün Güçlü’nün 3 kemoterapi dozu sonrasında Tümör rahatsızlığının iyileşme aşamasına geçtiğini görüyoruz. Yarın 4. dozu alacak. Tümör gittikçe küçülüyor. Gözündeki rahatsızlıkta iyileşti. Ayrıca Güçlü’nün iştahı da gayet iyi durumda. İnsanlardan korkuyordu. Bu sorunu da aştık. İnsanlara alıştı. 

NEFES ALAN HER CANLI UĞRAŞMAYA DEĞER

Nefes alan her canlının uğraşmaya değer olduğunu görmüş olduk. Bundan sonra Güçlü’nün kısırlaştırma işlemi yapılacak ve sahiplendirilecek. İyi bir yuvaya kavuşmasını ve geçirdiği zor günlerin acısını sevgiyle atlatmasını istiyoruz.”


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

Anahtar Kelimeler: YAŞAMAZ DENİLEN KÖPEK HAYATA TUTUNDU

TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU