VALİ YILDIRIM'DAN VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER İÇİN TAZİYE MESAJI

VALİ YILDIRIM

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, kazada yaşamını yitiren öğretmenler için taziye mesajı yayımladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy’den yola çıkan yolcu otobüsünün kaza yapması neticesinde vefat eden öğretmenler için taziye mesajı yayımladı.

Pazar sabah saat 08.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık mevkiinde meydana gelen kazada, Pamukkale Turizm’e ait Çerkezköy’den hareket eden yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Otobüs içerisinde bulunan üç kişi hayatını kaybederken, 19 kişinin de yaralandı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım vefat eden öğretmenler için taziye mesajı yayımladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım yayımladığı taziye mesajında şunları kaydetti: “İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye mevkiinde Çerkezköy ilçemizden yola çıkan yolcu otobüsünün kaza yapması neticesinde otobüste bulunan ve vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendiğimiz Çerkezköy Şehit Erdem Uçar Ortaokulu'nda görevli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Cafer İzmirli'ye, Büyükyoncalı 1 Kasım İlkokulu'nda görevli Sınıf Ögretmenimiz Uğur Göknar'a ve kazada vefat eden diğer vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum. Kazada yaralanan Halk Eğitim Merkezi Sanat Tasarım Öğretmenimiz Funda Kır Göknar'a ve diğer vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.


Haber Kaynak : Haber Merkezi