VALİ YILDIRIM: TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN YARIYIL TATİLİNİ KUTLUYORUM

VALİ YILDIRIM: TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN YARIYIL TATİLİNİ KUTLUYORUM

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım karne öncesinde öğrenci ve öğretmenlere yarı yıl mesajı verdi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; “Birinci dönemdeki emeklerinizin karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Başarılı olan öğrencilerimizi, gayretleri sebebiyle tebrik ediyorum. Karnesinde notları arzu ettikleri gibi olmayan öğrencilerimizin de, üzülmemelerini tembih ediyorum.” dedi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım yarıyıl tatili mesajı yayımladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım mesajında, yorucu bir yarıyıl dönemi geçiren geleceğin umudu, ülkenin istikbali öğrenciler ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerin, aileleri ile iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni etti. 

Karne, eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirim olduğunu belirten Vali Yıldırım şunları kaydetti; “Birinci dönemdeki emeklerinizin karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Başarılı olan öğrencilerimizi, gayretleri sebebiyle tebrik ediyorum. Karnesinde notları arzu ettikleri gibi olmayan öğrencilerimizin de, üzülmemelerini tembih ediyorum. Karne, eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Zayıf ve güçlü yönlerinizin farkına varmanız ve bir dahaki dönemdeeksikliklerinizi tamamlamanıziçinbir imkândır. Karnenizdeki notlar ne olursa olsun, kendinize olan inancınızı ve güveninizi kaybetmeyin. Azimli ve çalışkan olduğunuz takdirde başarılı olacağınızdan şüpheniz olmasın.”

Mesajında velilere de seslenen Vali Yıldırım; “Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımızı sadece dönem veya yıl sonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Çocuklarımızın ikinci dönemde daha da başarılı olmaları, öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle mümkün olacaktır.” dedi.

Öğretmenlerin, çocuklar da  var olan cevherleri ortaya çıkardığını ve hassasiyetle işlendiğini ifade eden Vali Yıldırım mesajının devamında şu açıklamaları yaptı; “Memleketin her noktasında çocuklarımıza, gençlerimize Vatan ve Millet sevgisini aşılayan ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Ülkemizin, ilimizin nice başarılar elde etmesinde sizin emeklerinizin, fedakarlıklarınızın payı çok büyüktür. Ülkemizin, ilimizin geleceğinin inşası sürecinde, görevini özveri ile yerine getiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.  2. dönem başladığında sevgili öğrencilerimizden okulda ve okul dışında maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına azami ölçüde özen göstermelerini bekliyoruz.  Koronavirüsü tamamen etkisiz kılmamız  için aşı olmanın yanında bu tedbirlere uymaya devam etmemiz gerekiyor.  Unutmayın, aldığımız tüm tedbirler sizin ve sevdiklerinizin sağlığı içindir. Bu vesileyle, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin yarıyıl tatilini kutluyor; sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. “


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR