Tarih: 25.05.2024 12:46

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇOSB’YE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde kurum ziyaretinde bulunan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’e, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler eşlik etti.

Vali Soytürk’ün Çerkezköy ziyaretinde ilk adresi Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi (ZEKA) oldu. Burada atölyeleri dolaşan Vali Soytürk, ZEKA hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ardından engelli vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek yaptıkları iş hakkında onlarla sohbet etti.

ZEKA’nın ardından Vali Soytürk ÇOSB alanı içerisinde bulunan Özel Çerkezköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul ziyaretinde atölyeleri gezerek okul hakkında bilgiler alan Vali Soytürk ardından sınıfları dolaşarak öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.

Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi ile Özel Çerkezköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Vali Soytürk sıcak karşılamadan ötürü kendilerine teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —