VALİ SOYTÜRK’TEN ÇOSB’YE ZİYARET

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇOSB’YE ZİYARET

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB)’nde bulunan iki kurumla bir araya gelerek ziyaretlerde bulundu.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde kurum ziyaretinde bulunan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’e, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler eşlik etti.

Vali Soytürk’ün Çerkezköy ziyaretinde ilk adresi Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi (ZEKA) oldu. Burada atölyeleri dolaşan Vali Soytürk, ZEKA hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ardından engelli vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek yaptıkları iş hakkında onlarla sohbet etti.

ZEKA’nın ardından Vali Soytürk ÇOSB alanı içerisinde bulunan Özel Çerkezköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul ziyaretinde atölyeleri gezerek okul hakkında bilgiler alan Vali Soytürk ardından sınıfları dolaşarak öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.

Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi ile Özel Çerkezköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Vali Soytürk sıcak karşılamadan ötürü kendilerine teşekkürlerini iletti.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: SOYTÜRK’ ZİYARET

TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI