Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

VALİ SOYTÜRK’TEN BİR DİZİ ZİYARET

VALİ SOYTÜRK’TEN BİR DİZİ ZİYARET

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa ilçesinde kurumları gezerek bir dizi ziyarette bulundu.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde gezdiği kurumlar ile görüşerek işleyiş hakkında bilgi aldı.

Vali Soytürk ziyaretlerinde ilk adres olarak, Kadastro İl Müdürlüğü ile Süleymanpaşa Tapu Müdürlüğünü ziyaret etti. Kadastro İl Müdürü Namık Kemal Erzurum, Süleymanpaşa Tapu Müdürü Serhan Demirbilek ve Kadastro ve Tapu Müdürlüğü personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından müdürlükleri gezerek incelemelerde bulundu. Akabinde Süleymanpaşa Tapu Müdürü Demirbilek ve Kadastro İl Müdürü Erzurum’un odalarını ziyaret ederek kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kadastro İl Müdürlüğü ile Süleymanpaşa Tapu Müdürlüğü ziyaretinin ardından bölgede bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Soytürk, bol ve bereketli kazançlar diledi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde son olarak Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Binası içerisinde hizmet veren 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Kurumu gezerek incelemelerde bulunan Vali Soytürk, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Selma Ergönül’den kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından kurum personeli ile sohbet eden Vali Soytürk, personele görevlerinde başarılar diledi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: SOYTÜRK’ ZİYARET

YABAN ÖRDEKLERİ SÜLEYMANPAŞA DERESİ’Nİ MENKEN TUTTU

TEKİRDAĞ’DA BAYRAM TATİLİ YOĞUNLUĞU

TÜRK-MACAR DOSTLUĞU YÜZYILA DAMGASINI VURDU

TEKİRDAĞ’DA KISA SÜRELİ SAĞANAK VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI

ERGENE’DE ELEKTRİK FATURASI TAHSİLAT MERKEZİ HİZMETE AÇILDI