VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Engelliler Haftası nedeniyle Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde sergilenen, engelli vatandaşlar tarafından yapılan ürünlerin açılışına katıldı.

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Engelliler Haftası’ kapsamında engelli vatandaşların yaşamlarına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla gösteriler düzenlemekte ve çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmekte.

Bu kapsamda, Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Özel Bakım Merkezlerinde kalmakta olan engelli bireyler ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı (ZİÇEV) Tekirdağ Şubesi üyeleri tarafından yapılan el emeği ürünler, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde sergilendi.
Kurdele kesimi ile serginin açılışını yapan Vali Soytürk ardından sergiyi gezerek sergilenen ürünleri inceledi. Sergi açılışında engelli vatandaşlar ile tek tek ilgilenen Vali Soytürk, başarılı el emeği ürünleri sebebiyle tebrik etti.
Sergiye Vali Soytürk’ün yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇOCUKLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜLEYMANPAŞA İÇİN MAVİ BAYRAK ATAĞI