UFO’DAKİ RAPÇİ ÇAKAL’I VURAN ŞAHIS TUTUKLANDI

UFO’DAKİ RAPÇİ ÇAKAL’I VURAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Hayrabolu ilçesinde UFO benzeri platformdan verdiği konserden sonra iniş sırasında rapçi Çakal,

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde UFO benzeri platformdan verdiği konserden sonra iniş sırasında rapçi Çakal, rastgele ateşlenen havalı tüfeğin saçmasıyla bacağından yaralanması olayında gözaltına alınan şahıs tutuklandı. 

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde Ayçiçeği Festivali’nde UFO benzeri platformda konser veren ’Çakal’ lakaplı rapçi Emirhan Çakal, konser sonrası vince asılı platformdan indiği sırada bacağına saçma isabet etti. O anlarsan niye saniye saniye kameralara yansıdı. Sanatçı hastaneye kaldırılırken Tekirdağ ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede harekete geçti. 
Olayın faili F.D., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İddiaya göre şahıs ifadesinde, Çakal’ı hiç tanımadığını ve o gece havadaki bir balona ateş ettiğini belirtti. 
Emniyet ekipleri, F.D.’nin ikametinde 1 adet havalı tüfek ve 67 adet havalı tüfek saçması ele geçirdi. F.D. hakkında kasten yaralama suçundan adli işlem başlatıldı ve adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi. 

 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI