TÜRKİYE’YE SOKULMAK İSTENEN 3 KİLO 510 GRAM KOKAİN GÜMRÜK POLİSLERİNE TAKILDI

TÜRKİYE’YE SOKULMAK İSTENEN 3 KİLO 510 GRAM KOKAİN GÜMRÜK POLİSLERİNE TAKILDI

Bulgaristan plakalı bir otomobilin gizli bölmesine konulan 3 kilo 510 gram kokain, Bulgaristan Kaptan Andreevo sınır polisleri tarafından yakalandı.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’na gelmekte olan Bulgaristan plakalı bir otomobilin gizli bölmesine konulan 3 kilo 510 gram kokain, Bulgaristan Kaptan Andreevo sınır polisleri tarafından yakalandı. 

Bulgaristan’ın Sliven ilinden Türkiye’ye gelen Bulgar vatandaşının kullandığı otomobil, Kapıkule karşısındaki Bulgaristan sınırı çıkış noktasına geldi. Şüpheli hareketlerinden dolayı sınır memurları, aracın detaylı bir gümrük incelemesini talep etti. 
ARACIN ÖN BÖLÜMÜNE GİZLENMİŞ
Gümrük görevlilerinin sağ ön lastiği ve metal kapağı sökmesinin ardından gizlenmiş paketlere ulaşıldı. Burada her biri siyah beze sarılmış ve şeffaf bir torbaya vakumla kapatılmış, beyan edilmemiş üç paket bulundu. 
Paketlerden biri açıldıktan sonra, saha uyuşturucu testinde kokaine reaksiyona giren beyaz toz halinde bir madde içerdiği tespit edildi. Kokainin toplam brüt ağırlığının 3 kilo 510 kilogram olduğu belirtildi. 
Sürücü gözaltına alınırken, soruşturma yapan gümrük müfettişi tarafından Haskovo Bölge Savcılığı’nın gözetiminde yürütülen bir ön soruşturma başlattığı öğrenildi. 
 


Haber Kaynak : İha

TATİL BÖLGELERİNDE JANDARMADAN DENETİMİ

SAROS KÖRFEZİ TATİLCİ AKININA UĞRADI

ASIRLIK GELENEK: BİNLERCE KİŞİ BAYRAMLAŞTI

GÖÇMENLERİ YURT DIŞINA KAÇIRMAYA ÇALIŞAN 2 ŞAHIS TUTUKLANDI

JANDARMANIN TAKA VE YAMA İSİMLİ KÖPEKLERİ GÖSTERİ YAPTI