TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik ve engelli gençler için asker eğlencesi gerçekleştirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda bir dizi etkinlik gerçekleştirirken, engelli gençlerin gönlünü almayı unutmadı, asker eğlencesi düzenledi.  

Düzenlenen etkinliklere Başkan Gülnur Kocaçınar’ın yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, protokol üyeleri ve Çerkezköylü vatandaşlar katıldı. Engelli gençlerin gösterilerini Kaymakam Günlü, Başkan Gülnur Kocaçınar ve Başkan Akay’ın yanı sıra tüm salon büyük bir hayranlıkla izledi.

Etkinlikler ilk olarak Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başladı. Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte engelli gençlerin birbirinden eşsiz gösterileri izleyicilerle buluştu. Etkinlikte Başkan Kocaçınar gösterisini izledikleri gençlere plaket takdim etti.  Plaket sunumu sırasında bir konuşma gerçekleştiren Gülnur Kocaçınar, ‘’Tüm hemşehrilerimizin, bu kentin tüm fırsatlarından eşit şekilde yararlandığı ve özgürce yaşadığı bir Çerkezköy için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.’’ diyerek muhteşem gösterileri için tüm engelli gençleri tebrik etti.

TEMSİLİ ASKER EĞLENCESİYLE GÖNÜLLERİ ALINDI

Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlilerin ardından özel durumları nedeniyle askere gidemeyen ve o duyguyu yaşayamayan engelli gençler için temsili asker uğurlama töreni ve asker eğlencesi düzenlendi. Düzenlenen temsili asker eğlencesinde gençler asker kıyafeti giyerek Türk Bayrağı’na selam verdiler. Türk Bayrağı önünde saygı duruşu ve selam töreninin ardından eğlence başladı. Eğlence de halay çekildi, misket havası oynandı, şarkılar eşliğinde birçok halk oyunu oynandı ve danslar edildi. Eğlenceye katılan Belediye Başkanı Vahap Akay ve Gülnür Kocaçınar’da gençlerle beraber dans ederek sevinçlerine ortak oldular.  Temsili Asker Eğlencesi’nin mimarı olan Başkan Kocaçınar eğlencenin ardından, ‘’Askerlik sizlere çok yakıştı, yüzlerinizdeki gülümseme hiç solmasın!’’ ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇOCUKLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜLEYMANPAŞA İÇİN MAVİ BAYRAK ATAĞI