TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 180. YILI ÇORLU’DA KUTLANDI

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 180. YILI ÇORLU’DA KUTLANDI

180. yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kutlama programı düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 180. yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kutlama programı düzenlendi. 

Çorlu Atatürk Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen kutlama programına Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Bülent Vatansever, Kamu Yararın Çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Dursunbey Çebi, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, aileleri ve vatandaşlar katıldılar. 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Emeklileri Derneği Çorlu Şubesine ait çelenklerin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi. 
Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 180. yıldönümü dolayısıyla Çorlu’da düzenlenen kutlama programı günün anısına hatıra fotoğraflarının çektirilmesi ile sona erdi. 
 


Haber Kaynak : İha

KAPAKLI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE MORAL

MARMARA DENİZİ’NDE YELKEN VE RÖMORKÖR ŞOV

TEKİRDAĞ’DA MART AYINDA 2 BİN 737 KONUT SATILDI

ORMANCILARA ENKAZDA ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ VERİLDİ

JANDARMADAN TRAFİKTE SIKI DENETİM: 460 BİN TL CEZA UYGULANDI