TURİZM KENTİNDE 90’LI YILLARI ARATMAYAN GÖRÜNTÜ

TURİZM KENTİNDE 90’LI YILLARI ARATMAYAN GÖRÜNTÜ

Tankerlere su taşıyorlar

Tekirdağ’da art arda yaşanan su kesintileri sebebiyle susuz kalan vatandaşlara tankerlerle su taşınırken kameralara yansıyan görüntüler 90’lı yılları aratmadı.
Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesine bağlı turistik mahallelerden biri olan Yeniçiftlik Mahallesi’nde yaşananlar eski Türkiye’yi aratmadı. Yaşanan arızalar sebebiyle günlerdir susuz kalan mahallede vatandaşlar içme ve günlük kullanım su ihtiyaçlarını sokak aralarında gezen tankerler ile karşılıyor.
Çorlu ilçesine bağlı Türkgücü Mahallesinde yapılan planlı bakım esnasında borularda meydana gelen patlama sebebiyle Çorlu ve Marmaraereğlisi ilçesinin bazı bölgelerine su verilemezken, yaşanan arızalar sebebiyle Çorlu’nun en işlek caddelerinden biri olan Santral mevkiinde meydana gelen su borusu patlağı sebebiyle cadde ve sokaklar göle döndü. Vatandaşlar, “Arıza gidermeye çalışırken patlattılar. Bu bizim kaderimiz mi? Nasıl yönetiliyoruz?” diyerek duruma tepki gösterdi.


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI