TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NDE MEZUNİYET TÖRENİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Dereceye giren öğrencilerini törenle uğurladı

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan ve dereceye giren öğrenciler için “Mezuniyet Töreni” düzenlendi. Törende dereceye giren öğrencilere plaket ve mezuniyet belgeleri takdim edildi.


Trakya Üniversitesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Covid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen ve bu yıl salgın önlemleri kapsamında sınırlı katılımcıyla düzenlenen törende, 2020-2021 akademik yılında dereceye girerek mezun olan öğrenciler diplomalarına kavuştu. Diplomalarını bölüm başkanlarının elinden alan öğrenciler, mezun olmanın mutluluğunu yaşadı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakooğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Dekan Prof. Dr. Ayhan Gençler ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.
Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan törende, daha sonra açılış konuşmalarına geçildi. Törende mezun öğrenciler adına konuşma yapan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ve Fakülte birincisi Pınar Terlemez, eğitim yaşamları boyunca kendilerine destek olan üniversite yönetimi ve ailesine teşekkür ederek, “Burada almış olduğumuz eğitimler, bizlere dünyaya farklı bir pencereden bakmayı öğretti. Kendimizi pek çok manada geliştirdiğimizi düşünüyorum. Bu zorlu eğitim sürecinde bizlere yol gösteren, bilgi ve tecrübelerini paylaşan ve bizleri yarınlara hazırlayan okulumuzun değerli akademisyenlerine teşekkürü bir borç biliriz. Tüm arkadaşlarımı mezuniyetleri ve başarıları dolayısıyla tebrik ediyor, hayatlarının her alanında sağlık, mutluluk ve başarının eksik olmamasını diliyorum” dedi.


 


Haber Kaynak : İha

8 TEMMUZ TREN KAZASINDA HAYATINI KAYBEDENLER UZUNKÖPRÜ’DE ANILDI

KIRKPINAR’DA HAMAM GELENEĞİ BOZULMADI

KIRKPINAR AĞALIĞINI 34 MİLYON 571 BİN 952 TL BEDELLE UFUK ÖZÜNLÜ KAZANDI

KIRKPINAR’DA SON GÜN HEYECANI BAŞLADI

KIRKPINAR’DA ÇEYREK FİNALİSTLER BELLİ OLDU