TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. TABAKOĞLU, ATAMASI YAPILAN AKADEMİSYENLERLE BİR ARAYA GELDİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. TABAKOĞLU, ATAMASI YAPILAN AKADEMİSYENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ataması gerçekleştirilen öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri ile bir araya geldi.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ataması gerçekleştirilen doktor öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlileri ile rektörlük makamında bir araya geldi. 

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ataması gerçekleştirilen öğretim üyeleri ve  araştırma görevlileri ile bir araya geldi. Toplantıda, öğretim elemanlarının çalışma alanları ve tecrübeleri konusunda bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, yeni görevlerinde başarılar dileyerek, tebriklerini iletti. Üniversite olarak belirlemiş oldukları misyon, vizyon ve hedefler istikametinde çalışmalar yürüttüklerini belirten Prof. Dr. Tabakoğlu, "Üniversitemiz, kısa süre önce ataması gerçekleştirilen ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Değerli akademisyenlerimizle birlikte, üniversitemizin gelişimine katkıda bulunmak ve ülkemizin ihtiyaçlarına cevap vermek adına hep birlikte, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Prof. Dr. Tabakoğlu, buluşmanın ardından akademisyenlere tebrik belgelerini takdim etti. 
 


Haber Kaynak : İha

TÜRKSAT 6A’NIN FIRLATMA TARİHİ BELLİ OLDU

HAVA’DAN 7 MİLYON 916 BİN 726 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ

MHRS'DE YENİ DÖNEM HASTALARI MEMNUN ETTİ

TSD'DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

KARADENİZ HAVZASI PROGRAMI’NIN PROJE TEKLİF ÇAĞRISI BAŞVURULARI BAŞLADI