TIR İLE MİNİBÜSÜN ÇARPIŞTIĞI KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER TOPRAĞA VERİLDİ

TIR İLE MİNİBÜSÜN ÇARPIŞTIĞI KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER TOPRAĞA VERİLDİ

Saray ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu hayatımı kaybeden 5 kişi memleketlerinde toprağa verildi.

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu hayatımı kaybeden 5 kişi memleketlerinde toprağa verildi. 
Dün Tekirdağ’ın Saray İlçesi yakınlarında tır ile yolcu minibüsü çarpıştı. Çarpmamın etkisi ile yan yatan minibüste 5 kişi hayatımı kaybetmişti, 10 kişide yaralanmamıştı. 
Kazada hayatını kaybeden Rıdvan Cengiz, Mehmet Korkmaz, Mehmet Ölmez, Firdevs Arca memleketleri Kırklareli’nin Vize ilçesine getirildi. 
Firdevs Arca için Vize Dörtoluk camisinde öğle namazının ardından tören düzenlendi. Törene Vali Birol Ekici, Kaymakam Sedat Özdemir ile yakınları katıldı. Kılanan cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığına defnedildi. 
Kazada hayatını kaybeden Rıdvan Cengiz, Mehmet Korkmaz, Mehmet Ölmez ilçe mezarlığına defnedildi. 
Asiye Korkulu yarın Vize ilçesinde toprağa verilecek. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ