THK OKULLARIN JESTİNE KARŞILIK VERDİ

THK OKULLARIN JESTİNE KARŞILIK VERDİ

Ramazan ayında fitre ve zekatlarını Türk Hava Kurumu’na bağışlayan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullara, plaket takdim edildi.

THK’dan (Türk Hava Kurumu) ramazan ayında fitre ve zekatlarını bağışlayan okullara plaket verilerek, teşekkür edildi. THK Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, THK merkezinden gönderilen plaketleri, ramazan ayındaki desteklerinden ötürü okul müdürlerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğ’nde düzenlenen törenle takdim etti.

“TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİK”

Programda konuşan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, “ Geçtiğimiz aylarda Ramazan Bayramı öncesinde fitre ve zekatlar toplamıştık. Bu konuda bizler Türk Hava Kurumu olarak elimizden geldiğince her türlü fedakarlığı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bunun yanında başta Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş olmak üzere bütün okul müdürlerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Zira onların katkıları bize çok fazla oldu.  Bunlar çok değerli katkılardı. Biz de bu katkıları Genel Merkez’deki başkanımız Abdullah Kaya Bey’e ilettik. Bize en iyi bağışı yapanlara birer teşekkür plaketi vermek istediğimizi ilettik. Bundan sonra artık en çok bağışı hangi okul ve okul müdürü yapıyor ise plaketini takdim edeceğiz ve bunu devam ettireceğiz. Amacımız bundan sonra da hem daha çok bağış toplamak hem de bunun yanı sıra öğretmenlerimizi okul müdürlerimize örnek olabileceğini düşündük” dedi.

PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Daha sonra Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz tarafından; Çerkezköy İlçe Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e, Azize Şahap Bozkurt Anaokulu Müdürü Deniz Bulut’a, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Müdürü Muharrem İlgar’a, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Caner Sönmez’e, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Berk’e, Çerkezköy Doğa Koleji Müdürü Yağmur Yılmaz’a teşekkür plaketleri takdim edildi.



Anahtar Kelimeler: OKULLARIN JESTİNE KARŞILIK VERDİ

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ