Kapaklı Kaymakamlığı koordinatörlüğünde, meslek liselerinin eğitim kalitesini artırmak ve nitelikli iş gücü oluşturmak amacıyla, bölgedeki sanayi ve eğitim kurumları arasındaki iş birliklerini güçlendirmeyi hedefleyen bir toplantı gerçekleştirildi.
Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, Oda Genel Sekreteri Seçkin Bayraktar, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Toplantıda öncelikle meslek liselerinin eğitim kalitesinin artırılması ve bölgedeki firmaların ihtiyaçlarına uygun bölümlerin açılması konuları ele alındı. Bölgedeki firmalarla yapılacak iş birlikleri kapsamında, nitelikli iş gücünün sanayicilerle buluşturulması hedeflendi. Bu iş birlikleriyle, meslek liselerindeki nitelikli iş gücünün, bölge sanayisindeki istihdam oranının artırılması amaçlandı. Toplantı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ve önerilerin dinlenmesiyle sona erdi.