TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK: 8 ŞÜPHELİ YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK: 8 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Tekirdağ’ın Çorlu, Çerkezköy, Süleymanpaşa ve Kapaklı ilçelerinde jandarma ekiplerince 4-7 Haziran tarihlerinde uyuşturucu operasyonları düzenlendi.

Tekirdağ’da düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ve kenevir bitkisi ele geçirilirken, 8 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. 

Tekirdağ’ın Çorlu, Çerkezköy, Süleymanpaşa ve Kapaklı ilçelerinde jandarma ekiplerince 4-7 Haziran tarihlerinde uyuşturucu operasyonları düzenlendi. Şüphelilerin üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 35 gram bonzai, 27 gram eroin, 12 gram esrar, 56 adet sentetik hap, 2 kök Hint keneviri ve 1 cep telefonu ele geçirildi. elde edilen uyuşturucu maddelere el konuldu. Çalışmalar sonucu 8 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Olaylarla ilgili soruşturmalar devam ediyor. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ