TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU, SİLAH VE KAÇAK KAZI OPERASYONLARI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU, SİLAH VE KAÇAK KAZI OPERASYONLARI

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu, silah ve kaçak kazı ekipmanları ele geçirdi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Süleymanpaşa ve Hayrabolu ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu, silah ve kaçak kazı ekipmanları ele geçirilirken, olaylarla ilgili şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı. 

Süleymanpaşa ilçesi Bıyıkali Mahallesi’nde K.Ç. isimli şahsın ikametinde ve eklentilerinde yapılan aramada, bir adet av tüfeği, iki gram kenevir tohumu, 50 adet av tüfeği fişeği ve beş adet 9 milimetre tabanca fişeği ele geçirildi. 
Hayrabolu ilçesi Aydınevler Mahallesi’nde S.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 14 adet sentetik hap bulundu. 
Süleymanpaşa ilçesi Barbaros Mahallesi’nde ise U.E. ve E.D. isimli şahısların kaçak kazı yaptıkları tespit edilerek düzenlenen operasyonda, iki adet dedektör ele geçirilirken şahıslar suçüstü yakalandı. 
Jandarma ekiplerinin söz konusu olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

HAYRABOLU’DA HAYIRSEVER İŞ KADININDAN EVLERE ŞİFA TAŞIYACAK BAĞIŞ

ÇERKEZKÖY’DE TIR OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI: 3 YARALI

CANDAN BAŞKAN’DAN ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI ÇIKARMASI

TEKİRDAĞ’DA MOTOSİKLETLE OTOMOBİLİN KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIĞI KAZA KAMERADA

TARTIŞTIĞI KOMŞUSUNU BIÇAKLA YARALADI