TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU, SİLAH VE KAÇAK KAZI OPERASYONLARI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU, SİLAH VE KAÇAK KAZI OPERASYONLARI

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu, silah ve kaçak kazı ekipmanları ele geçirdi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Süleymanpaşa ve Hayrabolu ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu, silah ve kaçak kazı ekipmanları ele geçirilirken, olaylarla ilgili şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı. 

Süleymanpaşa ilçesi Bıyıkali Mahallesi’nde K.Ç. isimli şahsın ikametinde ve eklentilerinde yapılan aramada, bir adet av tüfeği, iki gram kenevir tohumu, 50 adet av tüfeği fişeği ve beş adet 9 milimetre tabanca fişeği ele geçirildi. 
Hayrabolu ilçesi Aydınevler Mahallesi’nde S.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 14 adet sentetik hap bulundu. 
Süleymanpaşa ilçesi Barbaros Mahallesi’nde ise U.E. ve E.D. isimli şahısların kaçak kazı yaptıkları tespit edilerek düzenlenen operasyonda, iki adet dedektör ele geçirilirken şahıslar suçüstü yakalandı. 
Jandarma ekiplerinin söz konusu olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi. 
 


Haber Kaynak : İha

TEKİRDAĞ’DA OKULLAR 2 GÜN TATİL EDİLDİ

CANDAN YÜCEER: DEPREM GERÇEĞİNİ UNUTMADAN, ÖNLEMLERİMİZİ ARTIRMALIYIZ

ÇORLU BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN SİMİTÇİ HEYKELİ, DEPREME DAYANAMAYIP YIKILDI

TEKİRDAĞ DİKEN ÜSTÜNDE: VATANDAŞLAR PARKLARA AKIN ETTİ

TEKİRDAĞ VALİLİĞİNDEN İSTANBUL MERKEZLİ DEPREME İLİŞKİN AÇIKLAMA