TEKİRDAĞ’DA SOKAKLAR KAZI ALANINA DÖNDÜ

TEKİRDAĞ’DA SOKAKLAR KAZI ALANINA DÖNDÜ

Süleymanpaşa ilçesinde yıllardır bakım yapılmayan bazı sokaklar adeta kazı alanına döndü.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yıllardır bakım yapılmayan bazı sokaklar adeta kazı alanına döndü. 

İlçedeki birçok sokak, uzun süredir gerekli bakım ve onarım yapılmadığı için büyük oranda kullanılmaz hale geldi. Kimi yerlerde asfalt parçalanmış, kimi yerlerde ise çukurlar nedeniyle araçlar ilerlemekte zorlanıyor. Yağışlı havalarda sokaklar çamur deryasına dönüşürken, sıcak havalarda ise yoğun toz mahalle sakinlerini canından bezdiriyor. 
Vatandaşlar, durumu defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen sonuç alamamaktan şikayetçi. Yolların bu hali hem sürücüler için ciddi risk oluşturuyor. 
Süleymanpaşalılar, yıllardır ihmal edilen bu sokakların artık görmezden gelinmemesini ve kalıcı bir çözüm için belediyenin harekete geçmesini bekliyor. 

 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ’ SOKAKLAR ALANINA DÖNDÜ
Yorum Yazın

ÇERKEZKÖY ÖĞRENCİ MECLİSİ İLÇE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

TEKİRDAĞ’DA ÇOCUKLARA DOĞA BİLİNCİ AŞILAYAN ETKİNLİK

TEKİRDAĞ’DA GDO’LU MISIR DAVASI ERTELENDİ

TÜRK METAL’DEN 4 İLDE EŞ ZAMANLI EYLEM: “ZAFER DİRENEN METALCİNİN OLACAK”

TEKİRDAĞ’DA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ: RENKLERİN DANSI