Gündem

Gündem Haberleri

TEKİRDAĞ'DA ŞİDDETLİ FIRTINA

TEKİRDAĞ

Marmara Denizinde etkili poyraz fırtınası sebebiyle çok sayıda gemi Tekirdağ kıyılarına demirledi.

Marmara Denizinde etkili poyraz fırtınası sebebiyle çok sayıda gemi Tekirdağ kıyılarına demirledi. Zaman zaman etkisini artıran poyraz fırtınası sebebiyle çekim yapmaya çalışan gazeteciler bile güçlükle ayakta durabildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, Marmara Bölgesinin genelinde hızı saat 50 ile 75 kilometre arasında fırtına olabileceği konusunda yapılan uyarıların ardından beklenen fırtına etkisini göstermeye başladı. Poyraz fırtınası sebebiyle Çanakkale Boğazından girerek İstanbul Boğazına doğru ilerlemeye çalışan çok sayıda büyük gemi, Tekirdağ açıklarına demirleyerek fırtınanın geçmesini beklemeye başladı.
Poyraz fırtınasından etkilenen küçük balık tekneleri de Süleymanpaşa ilçesi kıyılarındaki balıkçı barınağında rıhtıma bağladı.
Marmara Denizinde oluşan dev dalgalar sahilleri ve kıyıları dövmeye devam ederken o sırada çekim yapan bazı gazetecilerin güçlüklü ayakta durmaya çalıştığı anlar kameralara takıldı.
Fırtınanın yarına kadar devam edileceği tahmin ediliyor.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ' ŞİDDETLİ FIRTINA
Yorum Yazın

PAZARDA CÜZDAN HIRSIZLIĞI İDDİASI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

ÇERKEZKÖY İHH’DAN GÖNÜLLERE DOKUNAN İFTAR

KIZILAY’DAN TIP BAYRAMI’NDA DOKTORLARA ZİYARET

METİN KUYUMCULUK’TAN BAYRAMA ÖZEL YÜZDE 30 İNDİRİM

TEKİRDAĞ’DA ŞUBAT AYINDA 3 BİN 269 KONUT SATILDI