TEKİRDAĞ'DA SERVİS ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM

TEKİRDAĞ

Tekirdağ Muratlı'da, İlçe Emniyet Müdürlüğü eğitmenleri servis araç şoförlerine yönelik seminer verdi.

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde servis araç şoförlerine yönelik Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği personeli eğitmenler Tahsin Öztürk ve Serdar Doğan tarafından eğitim semineri verildi. 

Tekirdağ Muratlı'da, İlçe Emniyet Müdürlüğü eğitmenleri servis araç şoförlerine yönelik seminer verdi. Muratlı Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, Muratlı Şoförler Odası Başkanı Ehliman Kılalı, UKOME Muratlı Temsilcisi Ufuk Gençtürk, Eğitmenler Tahsin Öztürk ve Serdar Doğan, Zabıta Müdürü Tolga Ekim ve şoförler katıldı.

ŞÖFÖRLERİN NİTELİK VE SORUMLULUKLARI

Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği personellerinden eğitmenler Tahsin Öztürk ve Serdar Doğan tarafından verilen eğitimde; servis şoföründe aranan şartlar, şoförlerin nitelikleri ile sorumlulukları, taşımacılık yükümlülükleri, güvenli sürüş için gereken şartlar, sürücünün davranışını etkileyen faktörler, hızın görüş açısına etkileri, emniyet kemerinin önemi, seyir halinde cep telefonu kullanımı, trafikte saygı, yaya önceliği ve diğer trafik konularında bilgilendirme yapıldı. 

Muratlı Şoförler Odası Başkanı Ehliman Kılalı ise katılan şoförlere ve eğitime katkıda bulunan Trafik Polisleri Tahsin Öztürk ve Serdar Doğan’a teşekkür etti. 
 


Haber Kaynak : İha

AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA