TEKİRDAĞ’DA NARKOREHBER TİMİ’NDEN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ

TEKİRDAĞ’DA NARKOREHBER TİMİ’NDEN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ

Tekirdağ’da Narkorehber Timi, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Kapaklı ve Süleymanpaşa bilgilendirme toplantısı yaptı.

Tekirdağ’da Narkorehber Timi, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Kapaklı ve Süleymanpaşa ilçelerinde düzenlediği etkinliklerle binlerce vatandaşa bilgilendirme yaptı. 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Narkorehber Timi, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 21-27 Nisan 2025 tarihleri arasında Kapaklı ve Süleymanpaşa ilçelerinde önemli etkinliklere imza attı. 
Gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında, "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi çerçevesinde ailelere, "Narko Gençlik" faaliyeti kapsamında üniversite öğrencilerine ve "Narko Kaan" faaliyeti kapsamında özel güvenlik görevlilerine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Toplantılarda, uyuşturucu maddelerin bireyler ve toplum üzerindeki zararları, bağımlılıkla mücadelede erken farkındalığın önemi ve bağımsızlık seferberliği konuları detaylı şekilde anlatıldı. 
Etkinliklerde ayrıca, uyuşturucu kullanımını önlemeye yönelik geliştirilen UYUMA uygulaması ve narkotik suçlarla mücadelede etkin rol oynayan NARVAS projesi tanıtılarak vatandaşların bilgilendirilmesi sağlandı. 
Toplamda düzenlenen 6 etkinlikte 2 bin 683 vatandaşa ulaşılarak, uyuşturucu ile mücadelede toplumsal farkındalığın artırılması hedeflendi. 
Yetkilileri, uyuşturucuya karşı yürütülen kararlı mücadelenin artarak devam edeceğini, her kesime yönelik bilinçlendirme çalışmalarının sürdürüleceğini vurguladı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

PAZARDA CÜZDAN HIRSIZLIĞI İDDİASI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

ÇERKEZKÖY İHH’DAN GÖNÜLLERE DOKUNAN İFTAR

KIZILAY’DAN TIP BAYRAMI’NDA DOKTORLARA ZİYARET

METİN KUYUMCULUK’TAN BAYRAMA ÖZEL YÜZDE 30 İNDİRİM

TEKİRDAĞ’DA ŞUBAT AYINDA 3 BİN 269 KONUT SATILDI