TEKİRDAĞ’DA METRUK BİNALARA SIKI TAKİP

TEKİRDAĞ’DA METRUK BİNALARA SIKI TAKİP

Çorlu Hıdırağa (Kore) Mahallesi ile Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesi’nde metruk ve terk edilmiş binalarda kontrol ve müdahaleler devam ediyor.

Tekirdağ genelinde suçlularla mücadele çalışmaları çerçevesinde, Çorlu Hıdırağa (Kore) Mahallesi ile Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesi’nde metruk ve terk edilmiş binalarda kontrol ve müdahaleler devam ediyor. 

Özellikle yasaklı madde arzının önlenmesine yönelik, sürdürülen çalışmalar kapsamında, kozmopolit mahallelerde suç unsuru oluşturabilecek alanlar mercek altına alındı. Güvenlik birimleri başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalarla, hem kamu düzeninin sağlanması hem de vatandaşların huzur ve güvenliğinin artırılması hedefleniyor. 
İnsan sağlığını olumsuz etkileyen, çevre ve toplum güvenliği açısından risk oluşturan alanlara ilişkin yapılan saha tespitleri doğrultusunda; Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesi Sarmaşık Sokak ile Çorlu Hıdırağa (Kore) Mahallesi Çiçek Sokak’ta gerekli müdahaleler yapıldı. Söz konusu alanlarda temizlik, güvenlik ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirilerek, muhtemel olumsuzlukların önüne geçilmesi sağlanıyor. 
Yetkililer, bu çalışmaların yalnızca mevcut sorunları ortadan kaldırmakla sınırlı kalmadığını, aynı zamanda suçun önlenmesine yönelik kalıcı ve önleyici bir yaklaşım benimsendiğini vurguladı. Paydaş kurumlarla koordinasyon içinde yürütülen müdahalelerin, kent genelinde sürdürülebilir huzur ve sağlıklı yaşam alanları oluşturuluncaya kadar kararlılıkla devam edeceği ifade edildi. Belediyelerinde devreye alındığı çalışmalarda, boş binaların girişlerinin kapatılması, gece aydınlatmalarındaki eksikliklerin giderilmesi de sağlandı. 

 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ’ METRUK BİNALARA TAKİP
Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK: 157 ŞÜPHELİYE İŞLEM, 16 TUTUKLAMA

ELEKTRONİK SİGARAYA ESRAR GİZLEDİLER

BAKIM İÇİN SERVİSE BIRAKILAN TAKSİ LİFTTEN DÜŞTÜ