TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN VE MAKARON OPERASYONU

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN VE MAKARON OPERASYONU

Süleymanpaşa ilçesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında 2 iş yerine düzenlenen operasyonda tütün ve makaron ele geçirildi.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında 2 iş yerine düzenlenen operasyonda tütün ve makaron ele geçirildi. 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Süleymanpaşa ilçesinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde 2 iş yerinde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda 45 bin 520 adet boş ve dolu makaron, 11 bin 950 gram kıyılmış tütün ve 4 bin 450 adet sigara sarma kağıdı ele geçirildi. 
Operasyon kapsamında 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Emniyet güçleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtti. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YILBAŞI PASTASINDAN ALTIN ÇIKINCA ŞAŞIRDI

TEKİRDAĞ’DA YILBAŞI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

SERALARDA MODERN ÜRETİM: TONLARCA SALATALIK VE SÜS BİTKİSİ ÜRETİMİ

TEKİRDAĞ’DA BALIKÇILARA YÖNELİK DENETİM VE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI

VALİ RECEP SOYTÜRK’TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI