TEKİRDAĞ’DA JANDARMADAN SİLAH VE KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU

TEKİRDAĞ’DA JANDARMADAN SİLAH VE KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çorlu Yenice Mahallesi’nde U.V. ve E.E.’nin ev, iş yeri ve araçlarında arama yapıldı.

Tekirdağ’da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda ruhsatsız silahlar, uyuşturucu madde ve kaçak tütün ürünleri ele geçirilirken şüpheliler gözaltına alındı. 

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çorlu Yenice Mahallesi’nde U.V. ve E.E.’nin ev, iş yeri ve araçlarında arama yapıldı. Yapılan operasyonda 3 adet av tüfeği, 8 adet fişek, 3 gram kenevir tohumu, 2 adet kenevir öğütme aparatı, 1 adet sarma kağıdı ve 4 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. 
Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nde ise M.F. ve M.M.’nin işlettiği iş yerlerinde yapılan aramada 100 bin 200 adet dolu ve boş makaron, 30 kilogram kıyılmış tütün, 1 adet tam otomatik makaron doldurma makinesi ve 1 adet kompresör bulundu. 
Ele geçirilen malzemelere el konulurken olaylarla ilgili şüpheliler hakkında adli tahkikat başlatıldı. 
 


Haber Kaynak : İha

YAŞAR KUŞ ODA ZİYARETLERİYLE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

ÇORLU’DA KAVGA: 1 YARALI

BAYRAM TATİLİ YOLUNDA SIKI DENETİM

MARKETTEN İÇECEĞİN ÇALINDIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜNÜN ÇARPTIĞI KADIN YARALANDI