TEKİRDAĞ’DA HAMSİ VE İSTAVRİTİN KİLOSU 100 LİRADAN SATILDI

TEKİRDAĞ’DA HAMSİ VE İSTAVRİTİN KİLOSU 100 LİRADAN SATILDI

Hamsi ve istavritin kilogram fiyatı 100 liradan satışa

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde kurulan Perşembe pazarında hamsi ve istavritin kilogram fiyatı 100 liradan satışa sunulurken, vatandaşlar balığa yoğun ilgi gösterdi. 

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde kurulan Perşembe pazarında hamsi ve istavritin kilogram fiyatı 100 liradan satışa sunuldu. Ramazan ayının da etkisiyle vatandaşlar balığa yoğun ilgi gösterdi. Tezgahlarda hamsi ve istavritin yanı sıra çupra, levrek ve mezgit gibi farklı balık çeşitleri de yer aldı. Vatandaşlar, balıkların tazeliğini kontrol ederek alışveriş yaparken, balıkçılar da en iyi ürünü sunmak için çalıştıklarını ifade etti. 
Pazardaki balıkçılar, Ramazan ayının da etkisiyle satışların arttığını belirterek, "Hamsi ve istavrit kilosu 100 lira. 100 lirayı artık dilenciye veriyorsun kabul etmiyor o parayı. Ramazan ayı olması sebebiyle de vatandaşlar yoğun talep gösteriyor. Balık her zaman soframızın vazgeçilmezi" dedi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇANAKKALE’YE VEFA YOLCULUĞU

KAPAKLI’DA YAŞLILARA SAYGI HAFTASI ANLAMLI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA OTOMOBİLİN PARK HALİNDEKİ CİPE ÇARPTIĞI KAZA KAMERADA

TÜRKMENLİ GÖLETİ’NDE ALGASİD DOZLAMA İLE SU KALİTESİ ARTIRILIYOR

HAYVANCILIK İŞLETMELERİNDE SAĞLIK TARAMASI YAPILDI