TEKİRDAĞ’DA GÖKYÜZÜNDEN ÖRÜMCEK AĞI YAĞDI

TEKİRDAĞ’DA GÖKYÜZÜNDEN ÖRÜMCEK AĞI YAĞDI

Muratlı ilçesinde vatandaşlar ilginç bir doğa olayıyla karşılaştı. Gökyüzünden süzülen ince beyaz ipliksi yapılar, adeta "örümcek ağı yağıyor" izlenimi oluşturdu.

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde vatandaşlar ilginç bir doğa olayıyla karşılaştı. Gökyüzünden süzülen ince beyaz ipliksi yapılar, adeta "örümcek ağı yağıyor" izlenimi oluşturdu. 

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde havada ince beyaz ipliksi yapılar uçuştu. Vatandaşlar, gökyüzünde parlayan ipliksi yapıları merakla izlerken, ilçede kısa süre etkili olan bu doğa olayı ise şaşırttı. Havada uçuşan bu ipliklerin örümceklerin göç etme yöntemi olan ‘balonlaşma’ davranışından kaynaklandığı tahmin ediliyor. Uzmanlara göre örümcekler, rüzgârın da etkisiyle ürettikleri ipek lifleriyle farklı bölgelere taşınıyor ve bu durum özellikle sıcaklığın yüksek, rüzgârın hafif olduğu sonbahar günlerinde sıkça görülüyor. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARI TAMAMLANDI

KAPAKLI’DA 3 BİN 554 SÜRÜCÜYE 3 MİLYONUN ÜSTÜNDE CEZA KESİLDİ

ÇORLU’DA BIÇAKLI SALDIRIYLA İLGİLİ 1 TUTUKLAMA

TEKİRDAĞ’DA SU PATLAĞI MİLLİ SERVETİ CADDEYE AKITTI: TONLARCA İÇME SUYU HEBA OLDU

MANTARDAN ZEHİRLENEN 5 KİŞİ HASTANELİK OLDU