TEKİRDAĞ’DA FABRİKA ÇALIŞANLARINA BİLİŞİM VE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ VERİLDİ

TEKİRDAĞ’DA FABRİKA ÇALIŞANLARINA BİLİŞİM VE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ VERİLDİ

Tekirdağ’da fabrika personeline bilişim güvenliği ve sosyal medya kullanımı konularında bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.

Tekirdağ’da fabrika personeline bilişim güvenliği ve sosyal medya kullanımı konularında bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi. 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, siber suçların oluşmadan önlenmesi, maddi ve manevi zararların en aza indirilmesi amacıyla yürütülen SİBERAY programı kapsamında, Çerkezköy OSB’de faaliyet gösteren fabrikalarda görevli insan kaynakları ve bilgi teknolojileri uzmanlarına yönelik eğitim düzenledi. Eğitimlerde kurumsal bilgi güvenliği, yasal yükümlülükler, örnek siber saldırı yöntemleri ve sosyal medyanın kişisel kullanımı gibi başlıklarda bilgilendirme yapıldı. Katılımcılara el broşürleri dağıtılarak farkındalık artırılmaya çalışıldı. 
 


Haber Kaynak : İha

ÇERKEZKÖY’DE SON KALEMİZ AİLE ADLI KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜRKİYE’DE ‘81 İLDE 81 ORMAN’ PROJESİ KAPSAMINDA 81 İLDE 2,2 MİLYON FİDAN TOPRAKLA BULUŞACAK

TEKİRDAĞ’DA JANDARMADAN KAÇAK İÇKİ VE RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU

TEKİRDAĞ’DA İKİ AYRI UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 ŞÜPHELİYE İŞLEM YAPILDI

71 YAŞINDAKİ FİRARİ HÜKÜMLÜ JASAT TARAFINDAN YAKALANDI