TEKİRDAĞ'DA ENGELLİLER HAFTASI RENKLİ BAŞLADI

TEKİRDAĞ

Engelliler Haftası Tekirdağ’da renkli başladı. Çelenk sunma töreninde engelliler gönüllerince eğlendi.

Tekirdağ’da  ‘Engelliler Haftası’ çerçevesinde tören düzenlendi. Eski Valilik önünde düzenlenen törene Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, Engelliler Dernekleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, engellilerden tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. Engellilerin oyun havaları katılımcı vatandaşlar tarafından çokça beğenildi.
Günün anlam ve önemi belirten konuşmayı yapan İl Müdürü Uslu, “İnşallah daha fazla, daha sıklıkla sorunları daha çok masaya yatırıp, sorunları çözmekte umutluyuz. Azmimiz var, gayretimiz var. Birlikteliğimize güveniyoruz. Elbette rakamsal artışlarımız var. Erişe bilirlik faaliyetlerimiz pandemiye rağmen devam etmişti. 6 tane kuruluşumuza erişebilirlik belgesi vermiş bulunuyoruz” dedi.


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ