TEKİRDAĞ’DA ARALIKSIZ YAĞAN SAĞANAK ULAŞIMI DURMA NOKTASINA GETİRDİ

TEKİRDAĞ’DA ARALIKSIZ YAĞAN SAĞANAK ULAŞIMI DURMA NOKTASINA GETİRDİ

Saray ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanak nedeniyle Edirköy ve Safaalan Mahallesi yolu üzerindeki köprüler sular altında kaldı, ulaşım durma noktasına geldi.

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanak nedeniyle Edirköy ve Safaalan Mahallesi yolu üzerindeki köprüler sular altında kaldı, ulaşım durma noktasına geldi. 

Saray ilçesinde 2 gündür aralıksız yağan sağanak yağmur nedeniyle Edirköy ve Safaalan Mahallesi yolu üzerinde bulunan Güneşkaya Köprüsü ve Galata Köprüsü zaman zaman derelerin debisinin yükselmesi nedeniyle ulaşıma kapandı. Dere üzerindeki köprülerin sular altında kalması nedeniyle, yollar araç ve yaya trafiğine kapatılırken, ulaşımı durma noktasına geldi. AFAD ekipleri de bölgede incelemelerde bulundu. 
Saray Belediyesinden yapılan anonslarda, vatandaşların Saray-Edirköy eski yolunu ve mümkün olmadıkça Saray - Safaalan yolunu kullanmamaları istendi. Yağış, nedeniyle taşan derenin çevresindeki tarım alanları da sular altında kaldı. 
 


Haber Kaynak : İha

YAŞAR KUŞ’TAN AHMET ÇETİN’E DAVET

ÇORLU’DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ YAYA GEÇİDİNDE YAŞLI ADAMA ÇARPTI

TEKİRDAĞ’DA REFÜJE ÇIKAN OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI: 3 YARALI

ÇERKEZKÖY’DE POLİS HAFTASI KUTLAMASI

TEKİRDAĞ’DA EV ALEV ALEV YANDI: KULLANILAMAZ HALE GELDİ