TEKİRDAĞ’DA AMATÖR BALIKÇI 38 KİLOLUK SAZAN YAKALADI

TEKİRDAĞ’DA AMATÖR BALIKÇI 38 KİLOLUK SAZAN YAKALADI

Hayrabolu ilçesinde amatör balıkçılık yapan bir vatandaş, gölette 38 kilogram ağırlığında dev bir sazan balığı yakaladı.

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde amatör balıkçılık yapan bir vatandaş, gölette 38 kilogram ağırlığında dev bir sazan balığı yakaladı. 

Bayramşah Göleti’nde olta ile yakalanan dev sazan, bölgedeki amatör balıkçılara büyük heyecan yaşattı. Balığı yakalayan amatör balıkçı, ilk kez bu kadar büyük bir balık tuttuğunu belirterek mutluluğunu dile getirdi. 
Dev sazanı uzun uğraşlar sonucu sudan çıkarabildiğini ifade eden balıkçı, "Böylesine büyük bir balığı yakalayacağımı hiç tahmin etmiyordum. Benim için gerçekten unutulmaz bir anı oldu" dedi. 
Büyük balığı gören çocuklar da büyük heyecan yaşadı. Merakla balığın yanına koşan çocuklar, cep telefonlarıyla fotoğraf çektirdi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ