TEKİRDAĞ’DA 500 DÖNÜM ANIZ KÜLE DÖNDÜ

TEKİRDAĞ’DA 500 DÖNÜM ANIZ KÜLE DÖNDÜ

Çorlu ilçesinde çıkan yangında 500 dönüm buğday anızı küle döndü. Yangın, Çorlu ve Muratlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra belediye tankerlerinin su takviyesiyle söndürüldü.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde çıkan yangında 500 dönüm buğday anızı küle döndü. Yangın, Çorlu ve Muratlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra belediye tankerlerinin su takviyesiyle söndürüldü. 

Olay, Sarılar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde at çiftliği mevkiinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle buğday anızlarının bulunduğu tarlalardan yoğun şekilde dumanlar yükseldi. Duman bulutu, Hatip Mahallesi’nden de vatandaşlar tarafından görüldü. 
İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Geniş bir alana yayılan anız yangını, Çorlu ve Muratlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra Çorlu Belediye su tankerlerinin de su takviyeli müdahalesiyle yaklaşık 2 saat sonra söndürüldü. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ’ DÖNÜM DÖNDÜ
Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI