TEKİRDAĞ’DA 3 OTOMOBİL VE 2 MOTOSİKLETİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

TEKİRDAĞ’DA 3 OTOMOBİL VE 2 MOTOSİKLETİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Süleymanpaşa ilçesinde üç otomobil ve iki motosikletin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde üç otomobil ve iki motosikletin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

Kaza, saat 23.30 sıralarında Değirmenaltı Mahallesi Orhan Öztrak Sokak ile Yılmaz Büyükerşen Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 59 AGJ 002, 34 EJA 986 ve 06 CID 550 plakalı otomobiller ile 59 AKT 827 ve 59 AKF 922 plakalı motosikletler çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda hasar oluşurken kazada 2 kişi yaralandı. 
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı alkol kontrolünde sürücülerden birinin 85 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ