TAYFALAR MUTLU: YÜZLERCE KASA BALIK YAKALANDI

TAYFALAR MUTLU: YÜZLERCE KASA BALIK YAKALANDI

Denizi’nde etkili olan lodos fırtınasının etkisini kaybetmesinin ardından Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde balıkçılar denize açıldı ve yüzlerce kasa balıkla limana döndü.

Marmara Denizi’nde etkili olan lodos fırtınasının etkisini kaybetmesinin ardından Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde balıkçılar denize açıldı ve yüzlerce kasa balıkla limana döndü. 

Süleymanpaşa ilçesinde lodosun ardından denize açılan balıkçıların ağlarına yüzlerce kasa istavrit, kolyoz ve sardalya gibi çeşitli balıklar takıldı. Balıkçılar teknelerinden kasa kasa balık indirirken limanda hareketlilik yaşandı. 
Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, balıkçıların bereketli bir gün yaşadığını belirterek, fırtınadan sonra denize açılan teknelerin yaklaşık 600 kasa balıkla döndüğünü ifade etti. Pehlivanoğlu, vatandaşların taze ve uygun fiyatlı balık yemeye devam edeceğini de söyledi. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: TAYFALAR MUTLU: YÜZLERCE BALIK YAKALANDI
Yorum Yazın

PAZARDA CÜZDAN HIRSIZLIĞI İDDİASI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

ÇERKEZKÖY İHH’DAN GÖNÜLLERE DOKUNAN İFTAR

KIZILAY’DAN TIP BAYRAMI’NDA DOKTORLARA ZİYARET

METİN KUYUMCULUK’TAN BAYRAMA ÖZEL YÜZDE 30 İNDİRİM

TEKİRDAĞ’DA ŞUBAT AYINDA 3 BİN 269 KONUT SATILDI