SOKAK ORTASINDA BEDEN EĞİTİMİ DERSİ GÖRÜYORLAR

SOKAK ORTASINDA BEDEN EĞİTİMİ DERSİ GÖRÜYORLAR

Çerkezköy ilçesindeki Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu’nun öğrencileri, spor salonu yetersizliği nedeniyle beden eğitimi derslerini sokakta işliyor.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu’nda spor salonu sorunu nedeniyle öğrenciler, sokak ortasında beden eğitimi dersi yapıyor. 

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu’nun öğrencileri, spor salonu yetersizliği ve okul bahçesinin olmaması nedeniyle öğretmenleri eşliğinde kaldırımda ve sokakta beden eğitimi dersi işlerken görüntülendi.     

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Gazi Osman Paşa Mahallesi Makasçı Sokak’ta 2017 yılından bu yana eğitim öğretim veren kurumdaki bu durumu gören vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemedi. Uzun yıllar dershane olarak kullanılan bina, kanlı 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası, bölgede bulunan terör örgütü eğitim kurumu kapatılmış ve binası Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilmiş, hain darbenin başarısız olmasında önemli rol üstlenen Şehit Ömer Halisdemir’in ismi verilerek İmam Hatip Ortaokulu olarak açılmıştı. 
 


Haber Kaynak : İha

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI