SOBA DEVRİLMESİ SONUCU BARAKA KÜLE DÖNDÜ

SOBA DEVRİLMESİ SONUCU BARAKA KÜLE DÖNDÜ

Edirne’nin Keşan ilçesinde ikinci eşya satışı satılan bir barakada soba devrilmesi sonucu yangın çıktı. Kısa sürede kontrol alına alınan yangın sonrasında yaralanan olmazken, baraka küle döndü.

Yangın, çarşı merkezinde, Edirne, Keşan Belediyesi hizmet binası ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası binalarının bulunduğu alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede bulunan ikinci el eşya satışı yapılan barakada bulunan bir sobanın devrilmesi ile yangın başladı. Bir anda alevlerin ve dumanların yükseldiği yangın metrelerce uzaktan da fark edildi. 

Edirne’nin Keşan ilçesinde ikinci eşya satışı satılan bir barakada soba devrilmesi sonucu yangın çıktı. Kısa sürede kontrol alına alınan yangın sonrasında yaralanan olmazken, baraka küle döndü. 112 Acil Servis ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde, bölgede işyeri bulunan esnaf ve vatandaşlar da yangın haberini aldıktan sonra olay yerine gelerek burada yürütülen çalışmaları korku ve kaygı ile izledi. 

YOĞUN DUMAN ALTINDA MÜCADELE

Yangının kısa süre içerisinde büyümesiyle birlikte barakalardan çıkan yoğun duman bölgeyi etkisi altına aldı. İtfaiye personelinin yoğun duman altında mücadelesiyle söndürdüğü yangında, geriye kalan ve zarar gören eşyalar da iş makineleri ile temizlendi. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: DEVRİLMESİ SONUCU BARAKA DÖNDÜ

KIRKPINAR’DA GELENEKSEL ’AĞA KARŞILAMA’ TÖRENİ YAPILDI

OTELLERDE YER BULAMAYAN GÜREŞ SEVDALILARI, CAMİ HAVLULARINDA ÇADIRLARDA UYUDU

SINIR KAPISINDA 114 BİN ADET İLAÇ YAKALANDI

CADDEDE KARŞILAŞTIĞI HUSUMETLİSİNİ VURAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

KIRKPINAR’IN GELENEKSEL LEZZETİ KUZU ÇEVİRME SARAYİÇİ’NDEKİ YERİNİ ALDI