SMA’LI YAĞIZ BATU’NUN BAĞIŞ KUTULARINI ÇALDILAR

SMA’LI YAĞIZ BATU’NUN BAĞIŞ KUTULARINI ÇALDILAR

SMA hastası Yağız Batu’nun bağış parasına göz dikti. Gözü dönmüş şahıslar, kaşla göz arasında bağış kutularını çalarak kayıplara karıştı.

Tekirdağ Çorlu’da 4 ayrı işyerine müşteri sıfatıyla gelen hırsızlar, SMA hastası bebek için toplanan bağış kutusunu çaldı. Vicdansız şahıslar, kaşla göz arasında bağış kutularını çalarak kayıplara karıştı. 

İlçe merkezinde market, ekmek fırını ve pastanelere gelen hırsızlar, müşteri gibi davranarak SMA hastası Yağız Batu’nun bağış parasına göz dikti. Gözü dönmüş şahıslar, kaşla göz arasında bağış kutularını çalarak kayıplara karıştı. 
İşyerlerinden gelen ihbarlar üzerine harekete geçen ekipler, şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Vicdanları sızlatan olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 
“VİCDANSIZLAR EVLADIMIN NEFESİNİ ÇALDI” 
Yaşanan hırsızlık olaylarına ilişkin konuşan Yağız Batu’nun babası Hakan Demirtaş, “Ben 10 aydır evladım için koşturup mücadele veriyorum. Evladımın yurt dışından gelen bu ilaca kavuşturabilmek için işimden de oldum. Karda kışta stant açabilmek için uğraşıyorum. 1 liranın peşinde koşarken sahadaki kumbaralarımızın çalınması bizi derinden yaraladı. Bu şahıslar aynı kişilermiş. Evladımın nefesini çalan bu vicdansızların bir an önce yakalanmasını talep ediyorum” dedi. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: YAĞIZ BAĞIŞ KUTULARINI ÇALDILAR
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ