ŞİDDETLİ RÜZGAR BİNA TADİLATI İÇİN KURULAN İSKELEYİ DEVİRDİ, 3 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

ŞİDDETLİ RÜZGAR BİNA TADİLATI İÇİN KURULAN İSKELEYİ DEVİRDİ, 3 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Çerkezköy ilçesindeki Atatürk Caddesi üzerinde bir binanın tadilatı için kurulan iskele, şiddetli rüzgar sebebiyle devrildi, 3 araç zarar gördü.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki Atatürk Caddesi üzerinde bir binanın tadilatı için kurulan iskele, şiddetli rüzgar sebebiyle devrildi, 3 araç zarar gördü. 

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde şiddetli rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar bir anda yağan yağışla zor anlar yaşarken, çıkan şiddetli fırtına nedeniyle de olumsuz anlar meydana geldi. Kentin en işlek caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde bir binanın tadilatı için kurulan iskele şiddetli rüzgar nedeniyle yıkıldı. Üzerine iskele devrilen 3 aracın camları ve bagajlarında maddi hasar oluştu. İhbarla birlikte olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polis ekipleri ve zabıta ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor. 

 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ