SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ'NİN MİLLİ SPORCUSU KAYMAKAM DURU'YU ZİYARET ETTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Milli Sporcu Sudenaz Kaya’yı makamında kabul etti.

Milli sporcu Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Sudenaz Kaya Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret etti.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Dünya Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programında bulunan ve Antalya’da gerçekleştirilen 9. Turksh Open Uluslararası Taekwondo Müsabakalarında 49 Ülke 1250 sporcunun katıldığı maçlarda 46 kilo bayanlarda gümüş madalya alan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Sudenaz Kaya’yı makamında ağırladı.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, gerçekleşen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. sınıf öğrencimiz aynı zamanda milli sporcumuz Sudenaz Kaya Dünya Taekwondo Federasyon’unun faaliyet programında bulunan ve Antalya’da gerçekleştirilen 9. Turksh Open Uluslararası Taekwondo Müsabakalarında 49 Ülke 1250 sporcunun katıldığı maçlarda 46 kilo bayanlarda gümüş madalya alarak çok önemli bir başarıya imza atmıştır. Çerkezköy’ümüzü, Tekirdağ’ımızı ve milletimizi gururlandıran yavrumuz sevincini paylaşmak amacıyla okul müdürü Fahrettin Karaman ve babası Gökhan Kaya ile beraber bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretinden ve başarısından ziyadesiyle memnun olduğumuz Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu kızımızı tebrik ettik. Bundan sonra hocası Vural Ayaz’ın antrenörlüğünde öğrencimiz 4-7 Mart 2022 tarihinde Çankırı’da yapılacak Liseler Arası Okul Sporları Bölge Finallerinde ilk üçe girdiği takdirde Türkiye Finalleri İçin Alanya’da yapılacak müsabakalarda mücadele edecek inşallah. Başarılı olacağına yürekten inandığımız yavrumuzun bölgesel müsabakalardan da madalyalar getirdiği zaman kendisini ödüllendireceğimizi ifade ettik. Ayrıca yavrumuzun başarılarının daimi olmasını dileyerek her zaman yanında ve destekçisi olacağımız belirttik”


Haber Kaynak : Haber Merkezi

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI