Gündem

Gündem Haberleri

ŞEBEKE KAPAĞINI ÇALDILAR

ŞEBEKE KAPAĞINI ÇALDILAR

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yer altındaki şebeke hattının kapağı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Vatandaşlar, ’bu kadarına da pes’ dedi.

İddiaya göre, Muratlı’da İstiklal-Kurtpınar Mahallesi 50. Sokak’taki ana giriş şebeke kapaklarının çalınması görenleri hayrete düşürdü. Çalınan kapakların ardından herhangi bir çözüm veya önlem alınmaması da vatandaşların tepkisine yol açtı.
Son zamanlarda artan rögar kapağı ve yağmur suyu mazgalı hırsızlıklarının ardından şimdi de yer altı şebeke hatlarının kapakları çalınmaya başladı. Yaşanan hırsızlık olayının ardından hemen yetkililere haber verildiğini belirten mahalle sakinleri ise kimsenin zarar görmemesi için çukurun kapatılmasını bekliyor.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: ŞEBEKE KAPAĞINI ÇALDILAR
Yorum Yazın

HAYRABOLU’DA HAYIRSEVER İŞ KADININDAN EVLERE ŞİFA TAŞIYACAK BAĞIŞ

ÇERKEZKÖY’DE TIR OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI: 3 YARALI

CANDAN BAŞKAN’DAN ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI ÇIKARMASI

TEKİRDAĞ’DA MOTOSİKLETLE OTOMOBİLİN KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIĞI KAZA KAMERADA

TARTIŞTIĞI KOMŞUSUNU BIÇAKLA YARALADI