Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ŞARKÖY'DE SURİYE'Lİ ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ

ŞARKÖY

Şarköy'de yaşayan Suriyeli ihtiyaç sahibi kardeşlere Din Görevlileri tarafından bot ve mont yardımında bulunuldu.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yaşayan Suriyeli ihtiyaç sahibi kardeşlere Din Görevlileri tarafından bot ve mont yardımında bulunuldu.

İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi görerek muhtaçlara yardım eli uzatan din görevlileri yetim, mağdur ve muhtaçlara yönelik veren ile alan el arasında köprü vazifesi görerek yaklaşan kış mevsimi nedeniyle yardım çalışmalarına devam ediyor.

Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii İmam Hatibi İbrahim Yılmaz yaptığı açıklamada; "Veren el ile alan el arasında köprüyüz. Şu ana kadar yirmi yetim, öksüz ve muhtaç yavrumuzu giydiren hayırsever kardeşlerimizden Rabbimiz ebeden razı olsun. Rabbimiz sağlık ve afiyet, bereketli helal kazançlar nasip etsin." İfadelerine yer verdi.

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen yaptığı açıklamada; "Hayırseverlerimizin desteği ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kışa hazırlıklı girmelerine vesile olacak ve kışlarını bahara çevirmek için gayret edeceğiz. Veren el ile alan el arasında köprü vazifesi olarak hizmet etmemize vesile olan hayırseverlerimize teşekkür ederiz." dedi. 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ